Dnevnik nekega angela, II. del

Med peklom in nebesi

Pot v onostranstvu se nadaljuje.

22,00 €
prelistaj_knjigo_primus
novo_primus
22,00 €
Dnevnik nekega angela, II. del
Med peklom in nebesi

Pot v onostranstvu se nadaljuje.

22,00 €
EAN koda: 9789617033472
Avtor: Slavko Skarlovnik
Založba: Primus
Zbirka: Avtorji
Podnaslov: Med peklom in nebesi
Leto izdaje: 2018
Št. strani: 178
Širina (mm): 140
Višina (mm): 220
Debelina (mm): 14
Vezava: Mehka

Pot v onostranstvu se nadaljuje. Po njej hodi, leti ali vrši, kot pravi avtor, Zoa, angel nižje kategorije. Njena naloga iz prve misije (Dnevnik nekega angela, 1. del) ni bila v celoti dokončana. Ali pa je bila, a ji zdaj sledi drugi del. Težji. Del, ki kot vidimo in spoznamo na koncu, lahko preide morda v tretjo razsežnost. Ker angelu nižje kategorije (Zoi) še ni uspelo združiti vseh treh izvenzemskih dimenzij, niti se ji še ni uspelo srečati z instanco Najvišjega, lahko torej pričakujemo, da se bo to nekoč zgodilo. Prav zanimivo bo čakati na razplet v onostranstvu!

(Aleš Tacer)

 Alojz – Slavko Skarlovnik se je rodil leta 1957 v Slovenj Gradcu. Ko se mu je na začetku devetdesetih let ponudila priložnost, je postal uspešen podjetnik.

Ob prehodu v pokoj se je začel ukvarjati s pisanjem. Uspelo mu je ustvariti nekoliko samosvoj slog. Zase pravi, da je vedno vedel, da bo nekoč pisal. V teh letih je ustvaril  cikel presenetljivih zgodb. Pred vami je njegovo sedmo delo.

Prvih šest knjig: O človeku, ki ni imel krompirja, To ne, Ilka, Njuni štirje možje, Katarza in Zadnja vožnja je izšlo pri založbi Primus.

Prikaži celoten opis
Napišite vaše lastno mnenje
Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki. Prosimo, da se prijavite, oziroma se registrirate
Slava Yurthev Copyright