Govedina na žaru

Steaki in veliki kosi - vse o govedini. Tehnike peke na žaru - recepti
Št. strani: 112
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Za vse ljubitelje ognja in dobrega mesa je v izšla nova posebna tematska izdaja revije Dober tek s katero razkrivamo skrivnosti dobre govedine na žaru: o govedini, pasmah in vzreji, poimenovanja in opisi kosov mesa, zorjenje govedine, kako izbrati dober steak…

Ni na zalogi
Steaki in veliki kosi - vse o govedini. Tehnike peke na žaru - recepti
Št. strani: 112
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789616612777
7,80 €
Steaki in veliki kosi - vse o govedini. Tehnike peke na žaru - recepti
Št. strani: 112
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Za vse ljubitelje ognja in dobrega mesa je v izšla nova posebna tematska izdaja revije Dober tek s katero razkrivamo skrivnosti dobre govedine na žaru: o govedini, pasmah in vzreji, poimenovanja in opisi kosov mesa, zorjenje govedine, kako izbrati dober steak…


Našli boste:

• vse o govedini, pasmah in vzreji,
• poimenovanja in opisi kosov govedine,
• vse o suhem in mokrem zorjenju govedine,
• napotke za peko in dimljenje,
• trike, namige in zanimivosti,
• najboljši recepti za steake in velike kose govedine.


Glavni avtor publikacije Matej Stipanič je predan mojster žara z dolgoletnimi izkušnjami, poznavalec različnih tehnik peke, od klasike do dimljenja, od priljubljenih steakov do prezrtih velikih kosov.
Mojstrske nasvete deli na svojem blogu, delavnicah peke na žaru in v priljubljenih tematskih izdajah revije Dober tek.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov Steaki in veliki kosi - vse o govedini. Tehnike peke na žaru - recepti
Založba Dedal
Avtor Matej Stipanič
EAN 9789616612777
Leto izdaje 2021
Št. strani 112
Širina 220
Višina 280
Globina 5
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Govedina na žaru
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.