Čaji iz zelišč in sadežev

Nabiranje, pripravljanje, uživanje

Pravilno posušena in ob pravem času nabrana zelišča bodo najbolje ohranila značilni vonj in okus ter blagodejne učinke. Knjiga Čaji iz zelišč in sadežev vam prinaša vsa navodila v zvezi z nabiranjem rastlin in pripravljanjem ter uživanjem pripravkov.

Akcijska cena 18,51 € Redna cena 19,90 €

So vam všeč zeliščni čaji?

Potem v naravi nabirajte najboljše sestavine in si iz njih pripravljajte lastne čajne mešanice. Ob pravem času nabrana in pravilno posušena zelišča bodo najbolje ohranila značilni vonj in okus ter blagodejne učinke. Knjiga vam prinaše vsa navodila v zvezi z nabiranjem rastlin in pripravljanjem ter uživanjem pripravkov.
  • Preprosto opravljeno: iskanje pravih rastlin in njihova pravilna določitev
  • Osnove: nabiranje zelišč ter njihovo sušenje in mešanje
  • Podrobnosti: priprava, okus in učinkovanje 68 zelišč
  • Praktični napotki: številni nasveti za urejanje zeliščnega vrta in uporabo naravnih zelišč v kuhinji
S koledarjem nabiranja in recepti!
7%
POPUST
Akcijska cena 18,51 € Redna cena 19,90 €
Čaji iz zelišč in sadežev
Nabiranje, pripravljanje, uživanje

Pravilno posušena in ob pravem času nabrana zelišča bodo najbolje ohranila značilni vonj in okus ter blagodejne učinke. Knjiga Čaji iz zelišč in sadežev vam prinaša vsa navodila v zvezi z nabiranjem rastlin in pripravljanjem ter uživanjem pripravkov.

Akcijska cena 18,51 € Redna cena 19,90 €
Podnaslov: Nabiranje, pripravljanje, uživanje
Avtor: Rudi Beiser
EAN koda: 9789616582834
Leto izdaje: 2014
Št. strani: 175
Širina (mm): 130
Višina (mm): 190
Debelina (mm): 14
Teža: 391 g
Vezava: Mehka

Kategorija produkta

So vam všeč zeliščni čaji?

Potem v naravi nabirajte najboljše sestavine in si iz njih pripravljajte lastne čajne mešanice. Ob pravem času nabrana in pravilno posušena zelišča bodo najbolje ohranila značilni vonj in okus ter blagodejne učinke. Knjiga vam prinaše vsa navodila v zvezi z nabiranjem rastlin in pripravljanjem ter uživanjem pripravkov.
  • Preprosto opravljeno: iskanje pravih rastlin in njihova pravilna določitev
  • Osnove: nabiranje zelišč ter njihovo sušenje in mešanje
  • Podrobnosti: priprava, okus in učinkovanje 68 zelišč
  • Praktični napotki: številni nasveti za urejanje zeliščnega vrta in uporabo naravnih zelišč v kuhinji
S koledarjem nabiranja in recepti!
Prikaži celoten opis
Napišite vaše lastno mnenje
Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki. Prosimo, da se prijavite, oziroma se registrirate
Slava Yurthev Copyright