Kako ozdravimo s hrano

Znanstveno preverjeno
Št. strani: 591
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Zdravnik, ki je napisal knjigo Kako ozdravimo s hrano in po svojem pisanju tudi živi, zatrjuje, da je večino smrti zaradi bolezni mogoče preprečiti. Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni.

Na zalogi
predvideni rok dobave 1 - 3 delovne dni
Znanstveno preverjeno
Št. strani: 591
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789616861687
Akcijska cena 27,81 € Redna cena 29,90 €
Znanstveno preverjeno
Št. strani: 591
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,39 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Odkrijte živila zoper bolezni, ki terjajo največ življenj!

Na skoraj šeststo straneh so zbrani nasveti, kako naj se s hrano zdravijo ljudje s koronarno srčno boleznijo, s pljučnimi boleznimi (pljučni rak, KOPB in astma), z možganskimi boleznimi (kap in Alzheimerjeva bolezen), z raki prebavil (debelega črevesa ali danke, slinavke in požiralnika), z okužbami dihal in krvi, s sladkorno boleznijo, z visokim krvnim tlakom, z boleznimi jeter (ciroza in rak), krvnim rakom (levkemija, limfom in mielom), z ledvičnimi boleznimi, z rakom dojk, s samomorilnimi nagnjenji, z rakom prostate, s Parkinsonovo boleznijo ter z boleznimi, katerih vzrok so zdravniki.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov Znanstveno preverjeno
Založba Ara
Avtor dr. Michael Greger
EAN 9789616861687
Leto izdaje 2017
Št. strani 591
Širina 125
Višina 195
Globina 42
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Kako ozdravimo s hrano
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.