Svetlobni vodnik 2019

Kreiram skozi 2019

Svetlobni vodnik je rokovnik, ki ni samo in zgolj rokovnik, je mnogo več!


35,00 €
35,00 €
Svetlobni vodnik 2019
Kreiram skozi 2019

Svetlobni vodnik je rokovnik, ki ni samo in zgolj rokovnik, je mnogo več!


35,00 €
Podnaslov: Kreiram skozi 2019
Založba: Chiara
Avtor: Ana Kolenc
EAN koda: 9772536147009-1
Leto izdaje: 2018
Št. strani: 180
Širina (mm): 145
Višina (mm): 200
Debelina (mm): 20
Teža (g): 420.0000
Vezava: Trda

Kategorija produkta

Je učbenik, knjiga, motivator, koledar, sopotnik in prijatelj... Namenjen tebi, da z njegovo pomočjo in napotki vzpostaviš povezavo z deli sebe, ki te peljejo po poti širitve zavesti in razumevanja svoje izvorne narave.

Namen Svetlobnega vodnika je, da v naša življenja prinaša prav posebno energijo – SVETLOBO. Ponudi nam

podporo in moč, da sledimo sebi in si damo priložnost, da se spoznamo na nov način. Več svetlobe je v nas, več stvari je osvetljenih in bolj natančno vidimo. Bolj smo živi, iskrivi, strastni in po drugi strani tudi bolj odgovorni in čuječi.

Praktična usmerjenost Svetlobnega vodnika je njegova prednost, saj vsebuje konkretne napotke, ki nas vodijo skozi celo leto. Koristno je, da v življenje vpeljemo rutine, pri katerih vztrajamo; pomagajo nam krepiti zaznavanje svoje resnične narave. Ko prebudimo svoj notranji svet, spoznamo nove vidike sebe. Prikličemo brezmejne priložnosti. Odpremo si obzorja, ki nam omogočajo lahkotnejše reševanje življenjskih izzivov, s katerimi se vsakodnevno soočamo. Ko napredujemo iz notranjosti navzven, odklepamo svoje dragocene sposobnosti. Pa ne samo svoje. S takšnim načinom sodelovanja ustvarjamo lepšo prihodnost za širšo skupnost. Namen našega življenja je, da zaživimo svobodneje, bolj ustvarjalno, izpolnjeno in v skladu z našim življenjskim poslanstvom.


Prikaži celoten opis
Napišite vaše lastno mnenje
Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki. Prosimo, da se prijavite, oziroma se registrirate
Slava Yurthev Copyright