35. slovenski knjižni sejem

35. slovenski knjižni sejem

Dragi bralci,

vabimo v drugo in prvo preddverje Cankarjevega doma, kjer bodo na voljo izBrane knjige in novosti založbe Primus. 

Tudi letos smo pripravili zanimiv in bogat program s predstavitvami in pogovori, ki se bodo dogajali na Forumu za obiskovalce (drugo preddverje, poleg razstavnega prostora založbe Primus). Za vas smo pripravili 20% sejemski popust!

Vabljeni! :) 

Program dogodkov založbe Primus si lahko podrobno ogledate spodaj.


...

Primus je založba skrbno izBranih knjig s področja osebne rasti, duhovnosti, medosebnih odnosov, vzgoje, naravnih zdravilnih metod in kakovostnega leposlovja. Naš namen je bralca navdihniti za notranje spremembe, ljubečo in celostno skrb zase ter izboljšanje življenjskih okoliščin, da bi lažje hodil po svoji edinstveni poti in razvil vse svoje ustvarjalne zmožnosti. 


Gabor Maté - KO TELO REČE NE - Skriti stres terja davek 

Svetovno znani predavatelj in avtor, kanadski zdravnik Gabor Maté, se je v knjigi Ko telo reče ne namenil pisati o učinkih stresa na zdravje, zlasti v primerih skritega stresa, ki ga vsi črpamo iz zgodnjega programiranja in je tako globok, tako subtilen vzorec, da imamo občutek, kot da je del našega resničnega jaza. Pred nami razgrne odkritja sodobne znanosti, ki potrjujejo intuitivne zaznave starodavne modrosti. Hkrati nastavi ogledalo naši družbi, zagnani v stres, da bi lahko prepoznali, kako na nešteto nezavednih načinov sami pripomoremo k nastanku bolezni, ki nas pestijo kakor kuga. To ni knjiga receptov, lahko pa je katalizator za osebno preobrazbo. Recepti pridejo od zunaj, preobrazba pa sledi od znotraj. 


 


MEDICINSKI MEDIJ O kroničnih in skrivnostnih boleznih, in kako končno ozdraveti  

Takšne knjige še niste prebrali. V njej ne boste našli nešteto navedkov in omemb številnih raziskav, saj gre za sveže, napredne informacije, ki izvirajo iz nebes. Vse, kar medicinski medij Anthony William razkriva na teh straneh, izvira iz višjega vira, esence sočutja, ki želi, da bi vsakdo ozdravel in živel skladno s svojimi zmožnostmi. Ta knjiga razkriva številne najdragocenejše zdravstvene skrivnosti Duha. Je odgovor za vsakogar, ki trpi zaradi kroničnih težav ali skrivnostnih bolezni, ki jih zdravniki ne zmorejo odpraviti.  


MEDICINSKI MEDIJ Zdravljenje ščitnice  

Anthony William v knjigi Zdravljenje ščitnice razkriva povsem nov pogled na epidemijo ščitničnih obolenj. Bralce spodbuja, naj postanejo strokovnjaki za svojo lastno ščitnico, proces vnetja, avtoimunske bolezni in več deset simptomov ter stanj, obenem pa ponudi pomoč za rešitev ščitnice, ki spremeni življenje, bralcu pa omogoči, da spet ozdravi in si povrne vitalnost. Gre za enkraten pristop – milijoni njegovih oboževalcev in privržencev vam lahko zatrdijo, da gre za pristop, ki prinaša rezultate. 


Joe Dispenza - Placebo ste vi - Odvadite se biti to, kar ste 

Joe Dispenza spaja trdne znanstvene dokaze z navdušujočimi vpogledi in s tem, ko širi obzorja mogočega, premika meje znanega. Znanost jemlje resneje od večine znanstvenikov, v tej osupljivi knjigi pa z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na področjih epigenetike, nevroplastičnosti in psihonevroimunologije oblikuje logični sklep: vi in prav vsi ljudje oblikujemo svoje možgane in telo z mislimi, čustvi, nameni in transcendentalnimi stanji, ki jih izkusimo. Joe Dispenza vas vabi, da s temi spoznanji oblikujete novo telo in si ustvarite novo življenje. Videli boste, da to ni metafizična izjava. Včasih vam bo ob branju celo neprijetno. Ampak vztrajajte. Nelagodje je samo znak vpliva vašega starega jaza, ki ugovarja zaradi neizogibnosti sprememb, ki vas bodo preobrazile, ter motenj, povezanih z vrednostmi hormonov. Avtor pravi, da so lahko ti občutki neudobja preprosto biološki odziv na razkroj starega jaza. Pri tem vam bodo pomagale meditacijske vaje, pri katerih se metafizično konkretno uresniči. Brez težav lahko meditirate sami in na svoji koži preizkusite pestro paleto zmožnosti, kako biti sam svoj placebo. Cilj je spremeniti vaša prepričanja in zaznave o vašem življenju na biološki ravni. Tako boste navdušenje nad drugačno prihodnostjo uresničili na snovni ravni. 


BILOGIJA PREPRIČANJ Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad snovjo   

Nekdanji profesor in priznani znanstvenik dr. Bruce H. Lipton v njej predstavi svoje poskuse in poskuse drugih vodilnih znanstvenikov, ki natančno razlagajo mehanizme, s pomočjo katerih celice prejemajo in procesirajo informacije iz okolja. Implikacije teh raziskav radikalno spreminjajo naše razumevanje življenja, saj nas učijo, da naše biologije ne nadzoruje DNK; namesto tega na DNK vplivajo signali iz celičnega okolja, vključno z energijskimi informacijami, ki jih oddajajo naše pozitivne in negativne misli. 

Sorodne vsebine
 1. Dr. Joe Dispenza
  Dr. Joe Dispenza Dr. Joe Dispenza - Žene ga prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
  Več
 2. Človek kot stroj ali neskončen vir potencialov?
  Človek kot stroj ali neskončen vir potencialov? PLACEBO STE VI, Joe DispenzaMnenje prispeva: Mirela Smajić
  Več
 3. IzBran navdih za teden od 14. do 20. januar 2019
  IzBran navdih za teden od 14. do 20. januar 2019 »Dokler živimo v preteklosti, ne moremo ustvariti nove prihodnosti« Joe Dispenza, Placebo ste vi
  Več
 4. IzBran navdih za teden od 01. do 07. aprila 2019
  IzBran navdih za teden od 01. do 07. aprila 2019 Energija je tista, ki vpliva na materijo, in ko spremenite svojo energijo, spremenite tudi telo. Joe Dispenza, Placebo ste vi
  Več
Slava Yurthev Copyright