Don Miguel Ruiz mlajši

Don Miguel Ruiz mlajši

Don Miguel Ruiz mlajši je danes nagual v tolteškem izročilu in pomaga ljudem k odličnemu telesnemu in duhovnemu zdravju, da bi mogli doseči osebno svobodo.

Don Miguel Ruiz mlajši je nagual, tolteški mojster preoblikovanja, neposredni potomec Toltekov iz rodu Orlovega viteza in sin dona Miguela Ruiza. S prepletanjem modrosti družinskega izročila in znanja, pridobljenega na osebnem potovanju, pomaga ljudem odkriti pot do osebne svobode.

Ko je bilo donu Miguelu Ruizu ml. štirinajst let, se je začel učiti pri očetu donu Miguelu in babici madre Sariti. Prevajal je njene molitve, predavanja in delavnice iz španščine v angleščino. Tako je z nenehnim ponavljanjem in obnavljanjem spoznal vsebino njenih naukov v obeh jezikih. S prevajanjem zanjo je doumel moč vere. Od blizu je videl, kako razodeva namen zdraviti ljudi tako telesno kot duhovno.

Njegovo vajeništvo je trajalo deset let. Nato ga je vzel v uk njegov oče, don Miguel Ruiz. Ko sta dosegla vrhunec skupnega potovanja moči, je don Miguel dejal sinu: "Najdi svojo pot. Pojdi domov in obvladaj smrt tako, da oživiš."

Minulih šest let don Miguel Ruiz mlajši živi po naukih, prevzetih od očeta in stare matere, s katerimi opredeljuje svojo osebno svobodo in uživa v njej, medtem ko dosega mir s stvarstvom. Zaželel si je, da bi njuno izročilo prenesel naprej. Po desetletjih urjenja je bil naposled pripravljen sporočiti svetu vse, česar se je naučil. Danes je nagual v tolteškem izročilu in pomaga ljudem k odličnemu telesnemu in duhovnemu zdravju, da bi mogli doseči osebno svobodo.

Don Miguel ml. je poročen in ima dva otroka.

www.miguelruizjr.com

Sorodne vsebine
  1. IzBran navdih za teden od 10. do 16. decembra 2018
  2. IzBran navdih za teden od 28. januarja do 03. februarja 2019
    IzBran navdih za teden od 28. januarja do 03. februarja 2019 Osho, Knjiga o otrocih Podprimo svobodo in inteligenco novega rodu
    Več
  3. IzBran navdih za teden od 25. februarja do 03. marca 2019 »Ko ste osredinjeni v svoji duhovni povezanosti, imate na voljo neskončno zalogo energije.« James Redfield, Celestinska prerokba (nova, razširjena izdaja)
    Več
Slava Yurthev Copyright