IzBran navdih za teden od 01. do 07. aprila 2019

IzBran navdih za teden od 01. do 07. aprila 2019

Energija je tista, ki vpliva na materijo, in ko spremenite svojo energijo, spremenite tudi telo.

Joe Dispenza, Placebo ste vi

Predstavljajte si svet, v katerem kot eno – tako kot jata rib – živijo milijarde ljudi. Predstavljajte si svet, v katerem vsakdo misli podobne poživljajoče misli, ki spodbujajo ljudi k bolj navdihnjenim odločitvam, krepijo nesebično ravnanje ter omogočajo vse več razsvetljujočih izkušenj. Ljudje ne bi več živeli pod vplivom čustev, ki omogočajo golo preživetje in ki danes prevladujejo. Danes so ljudje namreč ločeni od sveta možnosti in delujejo bolj na ravni materije, ne energije. Tako pa bi živeli bolj pod vplivom poglobljenih, nesebičnih, pristnih čustev – bili bi bolj pod vplivom energije, ne materije, in bili bi povezani z nečim mogočnejšim. 

Sorodne vsebine
 1. Dr. Joe Dispenza
  Dr. Joe Dispenza Dr. Joe Dispenza - Žene ga prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
  Več
 2. Človek kot stroj ali neskončen vir potencialov?
  Človek kot stroj ali neskončen vir potencialov? PLACEBO STE VI, Joe DispenzaMnenje prispeva: Mirela Smajić
  Več
 3. IzBran navdih za teden od 14. do 20. januar 2019
  IzBran navdih za teden od 14. do 20. januar 2019 »Dokler živimo v preteklosti, ne moremo ustvariti nove prihodnosti« Joe Dispenza, Placebo ste vi
  Več
 4. IzBran navdih za teden od 06. do 12. maja 2019
  IzBran navdih za teden od 06. do 12. maja 2019 Joe Dispenza danes znanstveno potrjuje učinke duhovne prakse, ki so jo tisočletja nazaj izvajali duhovni mojstri, guruji, razsvetljeni ljudje.
  Več
Slava Yurthev Copyright