IzBran navdih za teden od 06. do 12. maja 2019

IzBran navdih za teden od 06. do 12. maja 2019

Joe Dispenza danes znanstveno potrjuje učinke duhovne prakse,

ki so jo tisočletja nazaj izvajali duhovni mojstri, guruji, razsvetljeni ljudje.

"V zadnjem času navdušuje Joe Dispenza, ki mu je s knjigo Placebo ste vi uspelo uročiti prenekaterega bralca. Avtor v jeziku moderne znanosti razlaga, da moč misli lahko zdravi ali ubija, da so prav naše misli najboljše zdravilo od vseh ...

Torej, natanko to, kar je že pred drugo svetovno vojno pri nas učil Martin Kojc - parapsiholog, vizionar in med drugim prvi slovenski hipnotizer." je zapisal Jure Aleksič v članku Učil je enako kot Jezus, ki je bil pred kratkim objavljen v reviji Zarja.
Merjenja možganskih valovanj v stanju pred in po meditaciji, ki ga je Dispenza izvedel s strokovno ekipo znanstvenikov leta 2013 na 403 primerih so razkrili, da se je pri 91 odstotkih udeležencev, ki so jim opravili EEG, delovanje možganov izrazito izboljšalo.
Večina se je iz manj koherentnega (manj urejenega) stanja do konca meditacij, ki so spodbujale preobrazbo, pomaknila v bolj koherentno stanje. 
Dispenza je spoznal, da ko možgani delujejo pravilno, tudi človek deluje pravilno. Ko so možgani bolj koherentni, je tudi človek takšen. Ko so možgani bolj celostni in uravnoteženi, je takšen tudi človek. 
Sorodne vsebine
 1. Dr. Joe Dispenza
  Dr. Joe Dispenza Dr. Joe Dispenza - Žene ga prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
  Več
 2. Človek kot stroj ali neskončen vir potencialov?
  Človek kot stroj ali neskončen vir potencialov? PLACEBO STE VI, Joe DispenzaMnenje prispeva: Mirela Smajić
  Več
 3. IzBran navdih za teden od 14. do 20. januar 2019
  IzBran navdih za teden od 14. do 20. januar 2019 »Dokler živimo v preteklosti, ne moremo ustvariti nove prihodnosti« Joe Dispenza, Placebo ste vi
  Več
 4. IzBran navdih za teden od 01. do 07. aprila 2019
  IzBran navdih za teden od 01. do 07. aprila 2019 Energija je tista, ki vpliva na materijo, in ko spremenite svojo energijo, spremenite tudi telo. Joe Dispenza, Placebo ste vi
  Več
Slava Yurthev Copyright