IzBran navdih za teden od 18. do 24. februarja 2019

»Ljubezen je podobna bumerangu: če jo pošiljaš v svet, se bo vrnila k tebi.«

Vadim Zeland, Transurfing v 78 dneh

Moj cilj sem jaz sam

TRDITEV

Če vas je nekdo zapustil ali trpite, ker vam ljubljena oseba ne vrača ljubezni ali nikakor ne morete najti prave ljubezni, pomeni, da morate najprej vzljubiti same sebe. Če se trenutno ne moreteimeti radi takšne, kakršni ste, se začnite ukvarjati s seboj, s svojim izboljševanjem. Začnite hoditi v fitnes. Začnite se resno učiti tujega jezika. Poskusite se oblačiti drugače, ne tako kot običajno. Naredite si posebno tetovažo. Kupite si magični obesek ali prstan. Medtem ko se ukvarjate sami s seboj, vaše življenje dobiva nov smisel. Skrb zase lahko postane vaš cilj, če zdaj nimate drugega cilja. To je povsem dostojen cilj, ki bo privabil v vaše življenje srečo in blaginjo. Vredni ste vsega najboljšega.

OBRAZLOŽITEV

Človek je tako ustvarjen, da je zadovoljen sam s seboj le pod pogojem, da ga cenijo drugi. In tudi rad ima samega sebe le, če ga imajo radi drugi. Toda, svet je zrcalo. Kako se bo v odsevu prikazala ljubezen, če je podoba sama nima? Dobimo sklenjen zrcalni krog. Kako se je mogoče iztrgati iz njega? Zelo preprosto.

Prvič, kot veste, radi imamo tiste, za katere skrbimo. Torej, namenjati si moramo več pozornosti, skrbeti zase in se ukvarjati s samim seboj. Drugič, ljubezen je podobna bumerangu: če jo pošiljaš v svet, se bo vrnila k tebi. Ljubezen, enako velja tudi za ljubezen do sebe, lahko pridobite, če namesto sumničenj, nezaupanja in neodobravanja sevate ljubezen. Odsev vam bo šel naproti šele takrat, ko boste sami naredili prvi korak. Tako se vzpostavi niz obratne povezave: v svet pošiljate ljubezen – ta odseva od zrcala in se vrača k vam – svet se odzove z vzajemnostjo – ljubljeni ste – posledica tega je, da ste zadovoljni s seboj in začnete imeti radi sami sebe.

Sorodne vsebine
 1. Vadim Zeland
  Vadim Zeland Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike.
  Več
 2. Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI
  Vadim Zeland: TRANSURFING REALNOSTI Recenzent: Mirela Smajić
  Več
 3. IzBran navdih za teden od 18. do 24. marca 2019
  IzBran navdih za teden od 18. do 24. marca 2019 Če vas ima nekdo resnično rad, imate lahko to za čudež. Vadim Zeland, Transurfing v 78 dneh
  Več
 4. IzBran navdih za teden od 15. do 21. aprila 2019
  IzBran navdih za teden od 15. do 21. aprila 2019 Vaš svet ve bolje od vas, kako naj poskrbi za vas. Vadim Zeland, Transurfing v 78 dneh
  Več
Slava Yurthev Copyright