220 stopinj poševno

Preprosto, sveže in s kruhom pomazano
Avtor: Urška Fartelj
Št. strani: 264
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,65 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

»Hrana je kot dobro olje, od katerega je odvisno, kako bo tekel naš motor,« pravi Urška Fartelj, ki piše izjemno priljubljen kulinarični blog, njena prva kuharska knjiga, v kateri je zbrala 100 najboljših receptov, ki so preprosti za pripravo, okusni in družinam prijazni, pa je postala prava slovenska uspešnica!

Na zalogi
predvideni rok dobave 4 - 6 delovne dni
Preprosto, sveže in s kruhom pomazano
Avtor: Urška Fartelj
Št. strani: 264
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,65 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789610146841
32,99 €
Preprosto, sveže in s kruhom pomazano
Avtor: Urška Fartelj
Št. strani: 264
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,65 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

ZAKAJ 220 STOPINJ POŠEVNO?

Ker se pri 220 °C pripravijo naše najljubše jedi. Vonj sveže pečenega kruha ali hrustljavo zapečenih perutničk dom spremeni v 'naš dom'. Oboje pripravimo v pečici pri 220 °C.

In če od prvih korakov naprej živimo po pravilih in hodimo skozi življenje z veliko prilagajanja naravnost, naj bo kuhinja prostor, kjer ustvarjamo po svoje, poševno.

Pojdimo torej poševno, odkrivajmo nove okuse, kombinacije, znanje in bodimo srečni. Naj bo življenje polna skleda vsega dobrega! - Urška


Hrana je kot dobro olje, od katerega je odvisno, kako bo tekel naš motor,« pravi Urška Fartelj, ki piše izjemno priljubljen kulinarični blog, zdaj pa je izdala še svojo prvo kuharsko knjigo, v kateri je zbrala 100 najboljših receptov, ki so preprosti za pripravo, okusni in družinam prijazni.

Poskusite na primer pečeno bučno juho, lososa z mandlji in gratinirano cvetačo, čisto pravi bograč, ajdovo kašo z jurčki in slanino, brodet iz pečice, ponarejene Moto piškote, miške in še kaj …


Mediji o knjigi

»Avtorica receptov pravi, da ni imela namena napisati knjige, temveč jo je za to prosila Mladinska knjiga. In tej založbi preprosto ni mogla reči ne.« - Ksenija Glažar, Soboške novine

»Besede ne morejo pričarati domačnosti, ki veje s fotografij, in ležernosti, s katero so zapisani recepti. Navihane družinske fotografije in igrive ilustracije krasijo to prijetno kuharico od začetka do konca. Jasno je, da je kuhinja srce srečne družine.« - Dita

»Veliko fotografij in vmesnih faz, ki jih je zabeležila, je pritegnilo pozornost drugih ljudi, tudi takih, ki ne znajo kuhati, bi pa se te veščine radi naučili.« - Melita Marič, Soboške novine


Urška Fartelj Že 7 let na svojem blogu 220 stopinj poševno zapisuje navdihujoče recepte slastnih dobrot, pripravljenih v njeni domači kuhinji. Živi v Prekmurju in njeni preizkušeni družinski recepti so prek spleta našli pot v številne slovenske in tuje domove.

Na 220 stopinj poševno pride vsak mesec iskat njene recepte več kot 200 tisoč različnih posameznikov, stran beleži več kot milijon ogledov na mesec.

Tako kot na blogu, tudi v knjigi izstopata praktičnost in uporabnost receptov, kajti najraje od vsega bi rada ljudi navdušila kuhanja. S svojo kuharijo želi Urška bralcem sporočiti, da se lahko vsak nauči kuhati, če hoče. Želi jih vzpodbuditi, da začnejo v kuhinji ustvarjati, preizkušati nove recepte, se poigravati z okusi in uživati v priprave hrane za svojo družino, za tiste, ki jih imamo radi.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov Preprosto, sveže in s kruhom pomazano
Založba Mladinska knjiga
Avtor Urška Fartelj
EAN 9789610146841
Leto izdaje 2018
Št. strani 264
Širina 195
Višina 250
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:220 stopinj poševno
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.