Dobrote brez glutena

Avtor: Več avtorjev
Št. strani: 256
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Okusni recepti za zdrave sladice in ostale dobrote brez glutena.

Ni na zalogi
Avtor: Več avtorjev
Št. strani: 256
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789612035013
16,00 €
Avtor: Več avtorjev
Št. strani: 256
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Vse več ljudi se sooča s kronično boleznijo tankega črevesa, ki je posledica preobčutljivosti na gluten oziroma t. i. celiakijo, ki zahteva strogo brezglutensko dieto.

Dosledno upoštevanje diete bolnikov na srečo ne omejuje pri pripravi okusnih jedi.

Navodila za pripravo odslej najdete tudi v novi knjigi, ki vključuje recepte za različne vrste kruha, peciva, sladic, prigrizkov, glavnih jedi in prilog.


Brezglutenske jedi, ki so jih avtorji dvojezične, slovensko-angleške knjige oblikovali v sodelovanju z IC Piramida Maribor, je v fotografski objektiv estetsko ujel priznani mojster fotografije Tomo Jeseničnik.

Predstavljene jedi vsebujejo le naravne, brezglutenske sestavine, kot so koruza, kvinoja, riž, ajda in proso. Pomemben del vsebine knjige je tudi prispevek zdravnika Jerneja Dolinška, ki nas poduči o celiakiji, njenih znakih in posledicah ter nas osvesti, da tovrstne bolezni ne smemo spregledati oziroma zanemariti.


 

Prikaži celoten opis
Več informacij
Založba Kmečki glas
Avtor Več avtorjev
EAN 9789612035013
Leto izdaje 2020
Št. strani 256
Širina 210
Višina 210
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Dobrote brez glutena
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.