Izprašaj svoje misli, spremeni svet

Katie Byron s svojimi mislimi, ki jih nesebično deli z nami, spreminja svet. 

 

 

Akcijska cena 21,39 € Redna cena 23,00 €
7%
POPUST
Akcijska cena 21,39 € Redna cena 23,00 €
Izprašaj svoje misli, spremeni svet

Katie Byron s svojimi mislimi, ki jih nesebično deli z nami, spreminja svet. 

 

 

Akcijska cena 21,39 € Redna cena 23,00 €
EAN koda: 9789619242100
Teža: 400.0000
Avtor: Katie Byron
Širina (mm): 130
Višina (mm): 130
Debelina (mm): 18

Katie Byron ustanoviteljica Dela (The Work) ima eno samo nalogo: učiti ljudi, kako lahko naredijo konec svojemu trpljenju.Ljudi vodi skozi vpliven proces samoizpraševanja, imenovan Delo, preko katerega prepoznajo svoja ustaljena stresna prepričanja o življenju, o drugih ljudeh in o sebi, jih radikalno predrugačijo in s tem za vedno spremenijo svoje življenje.

Delo temelji na Katieni osebni izkušnji o pojavu in prekinitvi trpljenja. Je osupljivo enostaven proces, ki je dostopen ljudem ne glede na njihovo starost ali ozadje; ne zahteva nič več kot svinčnik, papir in odprt um. S pomočjo tega procesa se vsak lahko nauči slediti nesreči do samega izvora in jo na tem mestu tudi opustiti.

Katie nam ne pokaže le tega, da vsi problemi izvirajo iz našega mišljenja; ponudi nam tudi orodje, da odpremo lasten um in se osvobodimo.

Citati v knjigi Izprašaj svoje misli, spremeni svet so le opomniki, dejstvo pa je, da ste sami modrost, ki jo iščete. Katie govori o bistvenih stvareh, s katerimi se vsi srečujemo:

- ljubezen, seks in odnosi

- otroci in starši

- zdravje, bolezen in smrt

- delo in denar

- samouresničenje

Globoka, srčna in lahkotna modrost je pristna izkušnja ženske, ki se je prebudila v Resničnost. V knjigi lahko prepoznate lastno modrost in svobodo. S preprosto in učinkovito metodo samospraševanja, ki jo imenuje Delo, spoznate, da je naše bistvo Ljubezen.  

Prikaži celoten opis
Napišite vaše lastno mnenje
Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki. Prosimo, da se prijavite, oziroma se registrirate
Slava Yurthev Copyright