Najboljši piškotki, sladki grižljaji in slano pecivo

9. ponatis
Št. strani: 165
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,63 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Glede na to, da je doma narejeno pecivo najboljša pot kako na svojo družino ali goste narediti dober vtis, smo prepričani, da bo knjiga med najbolj priljubljenimi na vaši kuhinjski polici. Ob vonju sveže pečenih piškotov postane toplo pri srcu otrokom in tudi odraslim.

Na zalogi
predvideni rok dobave 1 - 3 delovne dni
9. ponatis
Št. strani: 165
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,63 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789612033644
12,50 €
9. ponatis
Št. strani: 165
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,63 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Knjiga je razdeljena v tri poglavja:

  • piškoti
  • sladki grižljaji
  • in slano pecivo.

Med več kot 120 recepti naj jih omenimo le nekaj: cimetove zvezdice, čokoladni piškoti z začimbami, klobučki, lešnikovi navihanci, orehove štangice, pomarančni piškoti s čokolado in mandlji, pariške rože, turški med, orehove rezine, čokoladne tortice z vaniljevo kremo, kokosove rezine, orehi, pujski s pršutom in sirovi kruhki. 

Mmmm dobro, kajne? 

Razveselite svoje drage in pripravite kaj od naštetega. 

Vsi recepti so preizkušeni, zato vam bodo uspeli že prvič.

Prav vsaka sladica je predstavljena tudi z mamljivo fotografijo.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov 9. ponatis
Založba Kmečki glas
Avtor Alenka Kodele
EAN 9789612033644
Leto izdaje 2020
Št. strani 165
Širina 150
Višina 203
Globina 11
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Najboljši piškotki, sladki grižljaji in slano pecivo
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.