Onkraj razkritja materialno - duhovnega sožitja

Avtorica Lucija Mulej Mlakar nam razkriva svet onkraj, svet sožitja.

 

Akcijska cena 26,97 € Redna cena 29,00 €
7%
POPUST
Akcijska cena 26,97 € Redna cena 29,00 €
Onkraj razkritja materialno - duhovnega sožitja

Avtorica Lucija Mulej Mlakar nam razkriva svet onkraj, svet sožitja.

 

Akcijska cena 26,97 € Redna cena 29,00 €
EAN koda: 9789619265512
Teža: 204.0000
Avtor: Lucija Mulej Mlakar
Založba: Molga
Širina (mm): 140
Višina (mm): 210
Debelina (mm): 8
Vezava: Ne

Kategorija produkta

Dr.med., spec. psihiatrije Jožef Magdič nam v spremni besedi med drugim sporoča:

"Če bi me kdo vprašal, komu priporočam knjigo, bi mu odgovoril: najprej jo še in še priporočam sebi, saj sem zanjo avtorici nadvse hvaležen. Hvaležen sem za ugotovitev, da korak za korakom hodimo po poti individuacije. Bližnjce ne obstajajo. Na poti v samega sebe se torej ničesar ne da preskočiti. Bližnjice so v bistvu tudi eden od načinov mentalnega onesnaževanja, ki nas ovirajo približevanju jedra vsega, svoji duši."

Namen knjige Onkraj razkritja materialno-duhovnega sožitja je dodati nekaj jasnosti v svet nenehnih iskanj in vedno novih vprašanj.

Avtorica Lucija Mulej Mlakar skuša pokazati na oblike mišljenja in načine čustvovanja, ki so odgovorni za kakovost naših življenj in globine naših uvidov. Prepričana je, da je edina prava pot poštenje kot skladnost uma, duše in duha. To definira vse ostale poti - stvari se postavijo na svoje mesto; dogodijo se energijske izravnave. Svet ni eden, mnogo jih je, vsak človek ima svojega, ima pa tudi možnost, da ga poljubno spreminja.

Poglobiti se v knjigo Onkraj razkritja, je hkrati že odločitev, raziskati te ostale svetove. V sebi vsakdo lahko začuti, kateri svet je zanj pravi in mu bo dovolil skusiti srečo. Ta je stanje duha, človek pa ima izbiro in moč, da stanje duha spremeni. - See more at: http://zdrava-trgovina.com/knjige/duhovnost/onkraj-razkritja-materialno-duhovnega-sozitja.html#sthash.2nOPrgDy.dpuf 

Prikaži celoten opis
Napišite vaše lastno mnenje
Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki. Prosimo, da se prijavite, oziroma se registrirate
Slava Yurthev Copyright