Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov

Avtor: Erika Gioahin
Št. strani: 124
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,30 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Knjiga Rastlinski nadomestki je knjiga postopkov priprave različnih rastlinskih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov. V njej se boste seznanili s pripravo različnih rastlinskih mlekov, jogurtov, kefirja, skute, smetane, masla, namazov in sirov.

Na zalogi
predvideni rok dobave 1 - 3 delovne dni
Avtor: Erika Gioahin
Št. strani: 124
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,30 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789617001372
Akcijska cena 26,03 € Redna cena 27,99 €
Avtor: Erika Gioahin
Št. strani: 124
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,30 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Namenjena je ljudem, ki želijo slediti zdravi polnovredni rastlinski prehrani, tistim, ki so intolerantni na laktozo, in pa tistim, ki si le želijo poskusiti nekaj novega in v svojo prehrano vpeljati več rastlinske prehrane.
Recepti oz. postopki v knjigi v 80% vsebujejo postopek fermentacije, kar pomeni, da knjiga omogoča pripravo resnično zdravih in hranljivih rastlinskih nadomestkov mlečnim izdelkom.


Knjiga je delo Erike Gioahin, po izobrazbi magistrice Mikrobiologije, ki se profesionalno ukvarja s fermentirano hrano.

Področje fermentirane hrane je začela raziskovati zaradi njenega pozitivnega vpliva probiotičnih živil s prebiotikom na stabilnost človeškega mikrobioma. Želja po razvoju hrane, ki nahrani naše telo in ga neguje od znotraj, jo je popeljala do podajanja znanja priprave fermentiranih živil v obliki delavnic. Vegeteriancem in veganom ter laktozno občutljivim je želela ponudbi bolj zdrave rastlinske nadomestke, zato jo je pot vodila do razvoja rastlinskih fermentiranih nadomestkov mleka in mlečnih izdelkov ter nastanka te knjige.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Založba BP
Avtor Erika Gioahin
EAN 9789617001372
Leto izdaje 2022
Št. strani 124
Širina 190
Višina 240
Globina 17
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Rastlinski nadomestki mleka, jogurtov, namazov in sirov
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.