Resnice in zmote o osteoporozi

Skupaj za zdravje človeka in narave

Sanja Lončar nam z ostalimi avtorji razkriva resnice in zmote o kalciju, prehranskih dopolnilih, medicinskih pripomočkih in še čem, kar naj bi preprečevalo osteoporozo. Spoznajte kaj je res.

Ni na zalogi
Akcijska cena 23,06 € Redna cena 24,80 €
  • Ste vedeli, da neustrezna telovadba lahko dodatno izčrpa kalcij iz telesa?
  • Ste vedeli, da je za količino uporabnega kalcija v telesu bistvenega pomena način priprave hrane? Knjiga razkriva, kako iz enakih živil kot doslej dobiti neprimerno več rudnin.
  • Ste vedeli, da večina mlečnih izdelkov (ne pa vsi) vzame telesu več kalcija, kot ga prispeva?
  • Razlog za težave s kostmi ni v pomanjkanju kalcija, temveč drugih "gradbenih materialov", brez katerih se kalcij ne more uspešno vezati. Skrajni čas je, da spoznate vlogo vode, silicija, vitamina K, vitamina D, cinka, bora, magnezija ...
  • Ste vedeli, da lahko jemanje večine kalcijevih pripravkov osteoporozo celo pospeši, ker poškoduje črevesno floro in tako onemogočijo, da bi celo kalcij iz hrane uspešno prehajal iz črevesja v telo? Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri, kaj in kako kalcij jemati, da bomo imeli od njega koristi.

Iz gornjih vprašanj spoznamo, da veliko tega, kar ponavadi počnemo, bolj škoduje, kot pomaga.

Avtorji: Sanja Lončar, Adriana Dolinar, Matjaž Kološa in Dario Cortese 

7%
POPUST
Akcijska cena 23,06 € Redna cena 24,80 €
Resnice in zmote o osteoporozi
Skupaj za zdravje človeka in narave

Sanja Lončar nam z ostalimi avtorji razkriva resnice in zmote o kalciju, prehranskih dopolnilih, medicinskih pripomočkih in še čem, kar naj bi preprečevalo osteoporozo. Spoznajte kaj je res.

Akcijska cena 23,06 € Redna cena 24,80 €
Podnaslov: Skupaj za zdravje človeka in narave
EAN koda: 9789619269305
Št. strani: 271
Širina (mm): 160
Višina (mm): 215
Debelina (mm): 18
Teža: 566 g
Vezava: Mehka

Kategorija produkta

  • Ste vedeli, da neustrezna telovadba lahko dodatno izčrpa kalcij iz telesa?
  • Ste vedeli, da je za količino uporabnega kalcija v telesu bistvenega pomena način priprave hrane? Knjiga razkriva, kako iz enakih živil kot doslej dobiti neprimerno več rudnin.
  • Ste vedeli, da večina mlečnih izdelkov (ne pa vsi) vzame telesu več kalcija, kot ga prispeva?
  • Razlog za težave s kostmi ni v pomanjkanju kalcija, temveč drugih "gradbenih materialov", brez katerih se kalcij ne more uspešno vezati. Skrajni čas je, da spoznate vlogo vode, silicija, vitamina K, vitamina D, cinka, bora, magnezija ...
  • Ste vedeli, da lahko jemanje večine kalcijevih pripravkov osteoporozo celo pospeši, ker poškoduje črevesno floro in tako onemogočijo, da bi celo kalcij iz hrane uspešno prehajal iz črevesja v telo? Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri, kaj in kako kalcij jemati, da bomo imeli od njega koristi.

Iz gornjih vprašanj spoznamo, da veliko tega, kar ponavadi počnemo, bolj škoduje, kot pomaga.

Avtorji: Sanja Lončar, Adriana Dolinar, Matjaž Kološa in Dario Cortese 

Prikaži celoten opis
Napišite vaše lastno mnenje
Komentirajo lahko samo registrirani uporabniki. Prosimo, da se prijavite, oziroma se registrirate
Slava Yurthev Copyright