Shranjevanje sadja


Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.


Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Poleti je svežega sadja v izobilju. Pozimi pa domačega sadja kmalu zmanjka. Zakaj ne bi bogate letine shranili za zimske mesece?


Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.


Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.


Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,10 € EUR za Vaš naslednji nakup.


Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.
Sadni shranki niso le kompoti in marmelade.
S to praktično knjigo se boste naučili, kako sadje pravilno vkuhamo, pasteriziramo, glaziramo, kandiramo, posušimo in vložimo v kis ali alkoholne pijače.
Preizkusite lahko okoli 100 receptov.
Iz vsebine:
- marmelade, džemi, želeji in mezge
- čatniji, sadne gorčice in sladko-kislo vloženo sadje
- aromatizirana žganja in sadni likerji
- sadni kisi in sokovi
- suho, glazirano in sušeno sadje
| Podnaslov | Vkuhavanje, vlaganje, sušenje in drugo |
|---|---|
| Založba | Kmečki glas |
| Avtor | Marianne Obermair in Romana Schneider-Lenz |
| EAN | 9789612035372 |
| Leto izdaje | 2023 |
| Št. strani | 176 |
| Širina | 170 |
| Višina | 235 |
| Globina | 11 |
| Vezava | Mehka |







