Sladke strasti brez slabe vesti

Brez glutena, brez peke, brez sladkorja
Št. strani: 197
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,25 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Knjiga z recepti za zdrave sladice brez glutena, brez peke in brez sladkorja!

Na zalogi
predvideni rok dobave 4 - 6 delovne dni
Brez glutena, brez peke, brez sladkorja
Št. strani: 197
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,25 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789610160915
24,99 €
Brez glutena, brez peke, brez sladkorja
Št. strani: 197
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,25 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

V tej čudovito ilustrirani knjigi odkrijte, kako brez slabe vesti uživati v sladicah, ki niso le okusne, ampak tudi zdrave: brez sladkorja, brez glutena in brez peke!

Recepti v Sladkih strasteh brez slabe vesti vsebujejo le naravne sestavine, polne vitaminov, mineralov, naravnih sladil in dobrih maščob, kot so presni kakav, kokosovo olje, oreščki ter suho in sveže sadje, da se boste po sladkanju počutili lahki in sveži.

Čeprav so te dobrote pripravljene brez sladkorja, moke, jajc in masla, so izjemno okusne in sočne.


Preizkusite se v pripravi slastnih presnih keksov, umetelnih rulad, barvitih makronov, pitic, očarljivih tort, vedno zabavnih palačink, osvežilnih sladoledov in številnih drugih sladic. Uživajte v vsakem grižljaju!

Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov Brez glutena, brez peke, brez sladkorja
Založba Mladinska knjiga
Avtor Mihaela Brijak
EAN 9789610160915
Leto izdaje 2021
Št. strani 197
Širina 187
Višina 246
Globina 18
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Sladke strasti brez slabe vesti
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.