Sodobna žganjekuha

Likerji in namakanje v žganju
Avtor: Več avtorjev
Št. strani: 136
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Knjiga je namenjena vse strokovnjakom in pa tudi vsem ljubiteljem žganjekuhe. Notri boste našli vsa navodila in recepte za pripravo žganja in likerjev.

Ni na zalogi
Likerji in namakanje v žganju
Avtor: Več avtorjev
Št. strani: 136
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789612034009
16,00 €
Likerji in namakanje v žganju
Avtor: Več avtorjev
Št. strani: 136
Vezava: Mehka
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0,80 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Trije avtorji zagotavljajo kakovostno in koristno branje: dr. Janez Hribar, dr. Rajko Vidrih in dr. Milena Štolfa. Predstavljeno je obširno znanje (npr.: priprava sadja in sirupov za vrenje, alkoholno vrenje, naprave za destilacijo, destilacija, določanje vsebnosti alkohola, napake in odpravljanje napak pri žganju, senzorika, žganjekuha kot dopolnilna dejavnost,...).

Knjiga je torej uporabna za profesionalno in ljubiteljsko žganjekuho, še dodano vrednost pa ji dajeta poglavji o likerjih s številnimi recepti zanje in o namakanju v žganju s prav tako zanimivimi in uporabnimi recepti.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov Likerji in namakanje v žganju
Založba Kmečki glas
Avtor Janez Hribar, Rajko Vidrih in Milena Štolfa
EAN 9789612034009
Leto izdaje 2013
Št. strani 136
Širina 170
Višina 235
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Sodobna žganjekuha
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.