Drožomanija, 4. dopolnjena in razširjena izd.

Knjiga o peki kruha in peciva z drožmi
Št. strani: 282
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,63 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Prva slovenska knjiga o peki kruha in drugih dobrot z drožmi DROŽOMANIJA avtorice Anite Šumer je po treh razprodanih nakladah ponovno natisnjena.

Pred vami je četrta razširjena in dopolnjena izdaja, ki je obogatena z novimi fotografijami, dodatnim poglavjem ter je vsebinsko in likovno osvežena! Najboljša knjiga o kruhu za leto 2019 na svetovnem kulinaričnem izboru Gourmand World Cookbook Awards (nagrajena tudi za zbiranje dobrodelnih sredstev). V Sloveniji prodanih že več kot 9000 knjig! 

 

Ponatis najhitreje razprodane in najobsežnejše slovenske knjige o peki z drožmi! 

Anita Šumer, svetovno znana pekovka z drožmi ali kislim testom, razkriva svoje znanje in recepte. Drožomanija je na 304 straneh najobsežnejša in prva slovenska knjiga o peki z drožmi, edinstvena pa je tudi, ker v njej najdete tudi ideje za kuho z drožmi. 

Ni na zalogi
Knjiga o peki kruha in peciva z drožmi
Št. strani: 282
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,63 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

EAN
9789619491126
Akcijska cena 32,54 € Redna cena 34,99 €
Knjiga o peki kruha in peciva z drožmi
Št. strani: 282
Vezava: Trda
klicaj

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1,63 € EUR za Vaš naslednji nakup.

klicaj

Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

Zelo primerna je za začetnike, ki so se z drožmi začeli spogledovati, prav tako pa bodo nad njo navdušeni tudi »mojstri« peke z drožmi. Zaradi droži ali domačega kvasa so pekovski izdelki lažje prebavljivi, dolgoobstojni, imajo nižji glikemični indeks, so okusnejši in bolj nasitni. 

Drožomanija vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi. V knjigi so poglavje o žitih in moki ter celoten postopek od priprave droži do peke, 45 receptov s podrobnimi navodili, SOS (vprašanja in odgovori), diagram in urnik peke, beležka za lastne recepte. 304 strani, polnih krasnih fotografij, bodo vse navdušile.



O AVTORICI: 
Anita Šumer kruh in druge dobrote z drožmi pripravlja že od leta 2013. V svetu je postala znana, ko je svoje dobrote oktobra lani začela deliti na Instagramu – razgrabili so jo tako domači kot tuji mediji. Po letu dni ima več kot 53.000 sledilcev z vsega sveta. Njene fotografije so delili znani Martha Stewart, Tina Maze, slovenska veleposlaništva po svetu in številni drugi. Njeni kratki filmčki imajo več kot 30 milijonov ogledov. Na domačih tleh pa skoraj ni revije, ki ne bi pisala o Aniti in njeni strasti.

Anita peko z drožmi poučuje tako doma kot v tujini, tečaji so razprodani in zelo iskani. Ustvarila je prvo slovensko Facebookovo skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki združuje že več kot 3900 ljubiteljev. V njej nesebično deli znanje med vse ljubitelje droži in tiste, ki to postajajo ali si želijo postati. Svoje znanje pa želi približati vsem, ki bi se želeli naučiti vse o drožeh in njihovi uporabi, saj z drožmi narejeni pekovski izdelki niso samo lepi, ampak tudi zelo zdravi in predvsem okusni.

Prikaži celoten opis
Več informacij
Podnaslov Knjiga o peki kruha in peciva z drožmi
Založba Samozaložniki
Avtor Anita Šumer
EAN 9789619491126
Leto izdaje 2021
Št. strani 282
Širina 190
Višina 255
Globina 25
Vezava Trda
Napišite vaše lastno mnenje
Ocenjujete:Drožomanija, 4. dopolnjena in razširjena izd.
Vaša ocena
© 2021 Založba Primus d.o.o. Vse pravice pridržane.